dfafe92ee29e7c565abf27b97c841a77.jpg
ZOEK OP DATUM
Categorie

Merk
JAARTAL
MAAND
DAG
Zoeken

betalen

 

> Betalingsmogelijkheden
> Betaling annuleren of wijzigen
> Betaling buitenland
> Veiligheid & privacy
   

Betalingsmogelijkheden
Betalen van jouw bestelling op Libellebestellen.nl is heel eenvoudig en veilig. Je kunt betalen via een veilige omgeving met  iDeal, Paypal, overboeking en op rekening. In het bestelproces krijg je de mogelijkheid om de betaalmethode van jouw voorkeur te kiezen.
 • iDeal - Betaal eenvoudig online met je eigen bank.
  Wil je direct online betalen? Dan kun je eenvoudig voor iDeal kiezen. Kies iDeal en klik op "Betalen". Vervolgens kom je in de betaalmodule waarin je jouw bank kunt aangeven. Klik op "Kies" en je gaat door naar de betaalpagina van jouw eigen bank. Als jouw betaling is afgerond, krijg je een bevestiging via de mail. Jouw bestelling is dan afgerond.
  Bij het betalen via iDeal heb je de keuze uit de volgende banken: Rabobank, ABN Ambro, ING, Fortis, SNS Bank, SNS Regio Bank, Friesland Bank, ASN Bank, Triodos Bank.  LibelleBesstellen.nl maakt hiervoor gebruik van de diensten van Multisafepay
 • Paypal - wereldwijd betalen met paypal.
  Wat is PayPal?
  PayPal is een internationaal Internet betalingssysteem voor iedereen die een email adres heeft. U kunt veilig online betalen gebruik makend van uw creditcard of uw bankrekeningnummer.  Om te kunnen betalen met Paypal, moet u zich eenmalig registreren bij Paypal. Dit kunt u het beste doen vóórdat u een aankoop doet. Op de Paypal website kunt u zich eenvoudig aanmelden, en uw online tegoed regelen.
  Is PayPal veilig?
  Jazeker, PayPal gebruikt SSL technologie om uw informatie versleuteld en veilig over het Internet te versturen. De ontvanger (in dit geval Libellebestellen.nl) krijgt geen gevoelige financiële informatie zoals uw creditcard- of uw bankrekeningnummer te zien. Alleen PayPal en de creditcardmaatschappij zien en bewaren deze gevoelige informatie achter zwaar beveiligde deuren. Op deze wijze hoeft u zich dus geen zorgen te maken bij betalingen aan personen die u niet kent.
 • Overboeking - Levering na ontvangst betaling (geen spoed levering)
  Een overboeking (vooruitbetaling) per bank/giro betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of d.m.v. een overschrijfformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar duurt over het algemeen één tot drie werkdagen langer.

  Hoe werkt een overboeking (per bank/giro)?
  Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail. Hierin staan uw ordernummer en het rekeningnummer waarnaar u het bedrag moet overmaken. Aan de hand van deze bevestigingsmail kunt u uw betaling doen.
  Wat gebeurt er als ik mijn bestelling wil annuleren?
  Als u uw overschrijving reeds gedaan heeft maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met de klantenservice.
 • Op rekening - na goedkeuring van kredietbeoordeling
  U kunt een account op rekening aanvragen via klantenservice@libellebestellen.nl. Uw gegevens zullen dan worden beoordeeld. Zodra u positief beoordeeld wordt, kunt u op rekening bestellingen plaatsen en pas na levering de betaling voldoen.
Betaling annuleren of wijzigen
Wilt u uw huidige betaling annuleren of wijzigen, neem dan contact op met de klantenservice@libellebestellen.nl. Veelal kunt u zelf een betalingswijze annuleren tijdens de procedure en alsnog een andere betalingsmethode selecteren.
Als u wilt betalen met Ideaal, en dit lukt niet in het geheel, dan ontvangt u van onze partner die Ideaal verwerkt, Multisafepay, automatisch een email om alsnog voor een andere betaling te kiezen

 
Betaling buitenland
Voor betaling vanuit het buitenland adviseren wij Paypal te gebruiken, zie onze betalingsmogelijkheden

Veiligheid & privacy
 • Privacy
  Wij houden uw privégegevens ook echt privé.
  LibelleBestellen registreert en gebruikt uw persoonsgegevens alleen voor haar eigen klantenbestand. In dit bestand worden gegevens opgenomen die noodzakelijk zijn voor de afwikkeling van bestellingen, bestel-, bezorg- en betalingsgegevens. Uw persoonlijke informatie wordt niet doorgespeeld aan derden. Registratie van dit soort gegevens vindt plaats volgens de voorwaarden, gesteld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden via onze beveiligde SSL verbinding opgenomen in het klantenbestand van LibelleBestellen waar u altijd uw koopgeschiedenis en bestelstatus van kunt inzien. Wij informeren u alleen over nieuwe aanwnsten en / of interessante aanbiedingen als u daar uitdrukkelijk toestemming voor heeft gegeven. Indien uw niet wenst dat uw gegevens in ons bestand bewaard worden, kunt u dit kenbaar maken via ons contactformulier. U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens. Vragen om inzage in uw persoonsgegevens kunt u aangeven via ons contactformulier.
   
 • Beveiligde verbinding
  Zodra u in de webshop uw gegevens gaat invoeren om een bestelling te plaatsen, wordt er met de SSL-techniek (Secure Socket Layer) een beveiligde verbinding tot stand gebracht tussen de Libelle Shop en uw computer. U herkent een veilige SSL-verbinding aan 'https' in de URL (de webadresbalk) en het slotje onderin het scherm of in de statusbalk van uw browser. Voor een SSL-verbinding heeft u geen speciale software nodig. Een beveiligde verbinding zorgt ervoor dat uw gegevens zijn gecodeerd met een sleutel, die alleen bij Libelle en uw computer bekend is.

     

 
 
 
OVER LIBELLEBESTELLEN.NL
 
Libellebestellen is  een onderdeel van historisch-archief.nl
Gespecialiseerd in tijdgebonden drukwerk, voor designers, musea, department, verzamelaars en iedereen die een leuk vintage kado zoekt.
Contactgegevens:
LibelleBestellen.nl      
T +31 (0)341 - 55 69 69
historisch-archief@libellebestellen.nl

Vestigingsadres:

Nobelstraat 31-7
NL 3846 CE Harderwijk
Foto
KvK-inschrijfnummer: 04035513