dfafe92ee29e7c565abf27b97c841a77.jpg
ZOEK OP DATUM
Categorie

Merk
JAARTAL
MAAND
DAG
Zoeken

bezorgen & afhalen

 

> Verzendkosten
> Levertijd
> Track en Trace
> Indien u niet thuis bent
> Op ander afleveradres...
> Afhalen op afspraak
   
 
Verzendkosten
Bij een bestelling vanaf 75,- euro wordt je pakket gratis thuisbezorgd. De verzendkosten worden direct berekend en dus weet je voor je gaat bestellen al wat je moet betalen.
Pakketverzending kan alleen als verzending via PostNL mogelijk is. We kijken hierbij naar de maximale afmetingen en het maximale gewicht van een pakket.
Voor Nederland bedragen de verzendkosten € 5,95, Belgie € 12,50. Andere landen op aanvraag.
 
Levertijd
Standaard bedraagt de levertijd voor kranten en tijdschriften 5 werkdagen,
dit is veelal langer dan bij andere webshops word vermeld, maar doordat de uitgaven speciaal voor je uit het archief word gehaald en niet kant en klaar op de plank ligt, vergt dit meer tijd.
 
Track en trace
Voor de verzonden pakketten ontvangt je een track en trace code per e-mail, met deze code kun je het pakket volgen op de website van PostNL

 
Indien u niet thuis bent
Mocht u niet thuis zijn als PostNL langskomt dan ontvangt je van PostNL een kennisgeving waarin staat dat het pakket de volgende dag nog een keer word aangeboden. Als aflevering van het pakket ook een tweede keer niet mogelijk is, kunt u de zending binnen drie weken op het postkantoor van PostNL afhalen.
 
Ander afleveradres
Tijdens het bestellen kunt u aangeven op welk adres u het artikel wilt laten bezorgen.
 
Afhalen op afspraak
Libellebestellen.nl is een webwinkel. Wij hebben er echter voor gekozen ook een afhaalpunt te creëren in Harderwijk. We bieden je graag de mogelijkheid om verzend- of bezorgkosten te besparen. Dit afhaalpunt is alleen te bezoeken op afspraak. Je kunt bij ons helaas niet pinnen.
Na het plaatsen van je bestelling zullen wij contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. Dan kunnen we in overleg een datum en tijdstip plannen voor het ophalen van je bestelling.
 

    

 
 
 
OVER LIBELLEBESTELLEN.NL
 
Libellebestellen is  een onderdeel van historisch-archief.nl
Gespecialiseerd in tijdgebonden drukwerk, voor designers, musea, department, verzamelaars en iedereen die een leuk vintage kado zoekt.
Contactgegevens:
LibelleBestellen.nl      
T +31 (0)341 - 55 69 69
historisch-archief@libellebestellen.nl

Vestigingsadres:

Nobelstraat 31-7
NL 3846 CE Harderwijk
Foto
KvK-inschrijfnummer: 04035513