dfafe92ee29e7c565abf27b97c841a77.jpg
ZOEK OP DATUM
Categorie

Merk
JAARTAL
MAAND
DAG
Zoeken

Historisch Archief

 

> Wie zijn wij
> Verzamelaars
> Ik zoek een speciaal nummer...
> Voor propmasters en film
> Uniek relatiegeschenk
> Verjaardagsservice
> Locatie & bezoekadres
> Onze webshops

 
   
 
Wie zijn wij

LibelleBestellen is een webshop van het Historisch Archief gevestigd in Harderwijk. Wij zijn gespecialiseerd in tijdgebonden drukwerk. Ons archief bestaat al sinds 1983 en inmiddels hebben wij meerdere archieven van andere bedrijven, overheden én particulieren overgenomen.

Deze historische kranten en vintage tijdschriften vanaf ongeveer 1680, verkopen wij onder andere via deze webshop.

Alle exemplaren zijn unieke bewaaritems. Geschikt voor verzamelaars én als uniek cadeau voor bijvoorbeeld een jarige of jubilaris. 

Niet alles staat nog online, daarvoor is ons archief te veelomvattend. Wel vullen wij de tijdschriften online regelmatig aan én kun je een specifiek nummer altijd per e-mail opvragen.

Ik zoek een speciaal nummer...

Vaak krijgen wij vragen van mensen die een speciaal nummer van een tijdschrift zoeken. Met een omschrijving van een artikel of foto. 

  • “Ik zoek een oud Beatrijs nummer met een dubbelportret van twee kinderen op de cover. Waarschijnlijk uit begin jaren ‘60”

 

  • “Ik zoek naar het artikel van Ed van der Elsken, "Sport. Aan de grenzen van de kracht", waarschijnlijk gepubliceerd door Avenue in het nummer van juni 1969. Kunt u me helpen?”

Natuurlijk helpen we je graag verder. Echter, kunnen we deze service niet gratis bieden. Daarom rekenen wij voor dit soort zoekopdrachten een extra vergoeding van € 15,- bovenop de prijs voor het tijdschrift zelf. Wij gaan dan speciaal voor jou op zoek in ons archief naar dat éne nummer.  
Voorwaarde is dat je redelijk kan aangeven welke maand en jaartal dit is geplaatst. Verzoeken van "waarschijnlijk in het jaar 1975 of 1976.." is te breed, en kunnen wij niet op ingaan.

Voor propmasters en filmmakers

Als je tijdschriften, kranten, affiches, reclamefolders of een partij boeken nodig hebt voor een filmset of een andere inrichting van een decor, laat het ons weten. Wij werken veel propmasters en leveren ook producten voor de filmindustrie. 

Uniek relatiegeschenk

Op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Iets anders dan de standaard cadeaubon, of fles wijn? Neem dan contact met ons op, Het Historisch Arhief heeft vele mogelijkheden.

Verjaardagsservice

Verras je collega’s, medewerkers of relaties op hun verjaardag met een door jou uitgekozen geschenk. Een eenvoudige manier om je persoonlijke waardering te laten blijken op een bijzondere dag. Je sluit een contract af met Historisch Archief, waarbij we jou ondersteunen in het verzorgen van de cadeaus. Interesse? Vraag meer informatie aan via: vragen@historisch-archief.nl

Locatie & bezoekadres archief

Het Historisch Archief is gevestigd in Harderwijk. En bied helaas geen bezoek mogelijkheden aan.   Stuur een e-mail voor specifieke vragen naar vragen@historisch-archief.nl

Onze webshops

Via Libellebestellen koop je vintage damestijdschriften: www.libellebestellen.nl 

Via Rememory koop je historische  kranten, vintage tijdschriften en nostalgische cadeaus: www.rememory.nl 

Meer informatie over ons bedrijf lees je op: www.historisch-archief.nl

     

 
 
 
OVER LIBELLEBESTELLEN.NL
 
Libellebestellen is  een onderdeel van historisch-archief.nl
Gespecialiseerd in tijdgebonden drukwerk, voor designers, musea, department, verzamelaars en iedereen die een leuk vintage kado zoekt.
Contactgegevens:
LibelleBestellen.nl      
T +31 (0)341 - 55 69 69
historisch-archief@libellebestellen.nl

Vestigingsadres:

Nobelstraat 31-7
NL 3846 CE Harderwijk
Foto
KvK-inschrijfnummer: 04035513