dfafe92ee29e7c565abf27b97c841a77.jpg
ZOEK OP DATUM
Categorie

Merk
JAARTAL
MAAND
DAG
Zoeken

ruilen & retourneren

 

> Retourneren
> Ruilen, verkeerde datum
> Herroepingsrecht
> Kosten voor verzending
> Retour afspraak maken
> Garantie
> Algemene voorwaarden
   

Retourneren
Voor alle geschenken geld herroepinsrecht behalve voor kranten en tijdschriften, deze vallen niet hieronder, en kunnen dan ook niet worden geretourneerd.
Controleer daarom van te voren goed of u het juiste nummer/datum heeft besteld.
Wijzigingen kunt u nog per e-mail doorgegeven totdat het artikel is verzonden.
Heeft u desondanks wel een verkeerde datum besteld, dan kunt u deze op afspraak kosteloos omruilen in ons archief te Harderwijk.
 
Ruilen, verkeerde datum besteld
Helaas kunt u geen tijdschriften en of kranten ruilen of retourneren, controleer daarom goed van te voren of u het juiste exemplaar heeft besteld. Andere geschenken kunt u wel retourneren, kijk hiervoor onder rubriek retourneren, Kranten en tijdschriften zijn wettelijk uitgesloten van herroepingsrecht, zie hiervoor Artikel 8 van de voorwaarden van Stichting webshop keurmerk    
 
Herroepingsrecht
De consument heeft de mogelijkheid om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden gedurende viertien werkdagen. De termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product door of namens de consument.
Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en indien mogelijk in de originele staat en verpakking aan LibelleBestellen retourneren.
Voor cd's en dvd's dienen deze te worden geretourneerd in de originele verpakking.
Voordat een product teruggestuurd kan worden aan LibelleBestellen, stuurt de consument eerst een e-mail naar LibelleBestellen met de mededeling dat hij van zijn aankoop af ziet. Deze mail kan u sturen naar retour@libellebestellen.nl 
De (retour)verzendkosten zijn voor rekening van de consument.
Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal LibelleBestellen dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na terugzending of herroeping, terugbetalen.
Maar let op, kranten en tijdschriften vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd.
 
Kosten voor verzending
De kosten voor het retourneren van bestelde goederen zijn voor uw eigen rekening.
 
Retour afspraak maken
Voor het maken van een afspraak, gelieve een e-mail te sturen, wij zullen u dan binnen 48 uur berichten
 
Garantie
Voor kranten en tijdschriften geld dat dit echte archief stukken zijn, en daarom gebruiks sporen kunnen bevatten, zoals ook stempesl, kleine vouwen of scheurtjes, het is trouwens een teken van authenciteit.
Andere nieuwe producten vallen onder de wettelijke garantie, en voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid.
 
Algemene voorwaarden
Voor onze algemene voorwaarden verwijzen wij u door naar de volledige versie, die u desgewenst als pdf kan downloaden "algemene voorwaarden".
 

     

 
 
 
OVER LIBELLEBESTELLEN.NL
 
Libellebestellen is  een onderdeel van historisch-archief.nl
Gespecialiseerd in tijdgebonden drukwerk, voor designers, musea, department, verzamelaars en iedereen die een leuk vintage kado zoekt.
Contactgegevens:
LibelleBestellen.nl      
T +31 (0)341 - 55 69 69
historisch-archief@libellebestellen.nl

Vestigingsadres:

Nobelstraat 31-7
NL 3846 CE Harderwijk
Foto
KvK-inschrijfnummer: 04035513