dfafe92ee29e7c565abf27b97c841a77.jpg
ZOEK OP DATUM
Categorie

Merk
JAARTAL
MAAND
DAG
Zoeken

service & contact

 

> Contactgegevens
> Klachten afhandeling
> Uw account
> Speciale vraag
> Op zoek naar....
> Cadeau-service
> Kadoverpakking
> Felicitatie
   
 
Contactgegevens
Voor onze volledige adres gegevens verwijzen we u door naar de "contact pagina".

 
Klachten afhandeling
Uiteraard doen wij ons uiterste best om je snel en goed van dienst te zijn. Heb je toch een klacht, dan vragen wij je te reageren middels het klachtenformulier van deze webwinkel. Je ontvangt uiterlijk binnen 2 werkdagen bericht.
Klachten over de geleverde producten dienen binnen 7 werkdagen na levering te worden gemeld middels het klachtenformulier.

De consument heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.

Voor ons zijn tevreden klanten echter het allerbelangrijkste. Mocht u ergens niet tevreden over zijn en wilt u dit direct kwijt schroom dan niet om ons te bellen 0341-556969, zodat wij u kunnen helpen en daar waar nodig onze dienstverlening kunnen verbeteren.
 
Uw account
Via uw account bij Libellebestellen kunt u gemakkelijk zien in welke status uw bestelling is. U kunt gemakkelijk via uw account wijzigingen aanbrengen.
 
Speciale vraag
Op zoek naar titels of jaren die niet in de webshop zijn vermeld, stuur dan je zoeklijst, en we gaan op zoek. Desgewenst kun je ons ook op afspraak bezoeken.
 
Op zoek naar
Zoek je een speciale tijdschrift vanwege een artikel die er destijds instond en je weet niet precies welk nummer het betreft, stuur dan een e-mail met zoveel mogelijk gegevens en wellicht dat we je verder kunnen helpen. Het lukt niet altijd als de gegevens te summier zijn.
Naast de reguliere prijs  kan het zijn dat wij extra kosten berekenen voor de tijd die wij er aan besteden. Maar dit bedrag krijg je van te voren per e-mail door en verplicht je nog tot niets.
Cadeau-service
Is jouw bestelling een cadeau, dan zorgen wij ervoor dat het feestelijk wordt ingepakt.
Inclusief kaart met persoonlijke boodschap.

Natuurlijk kunnen wij je cadeau ook rechtstreeks naar de gelukkige sturen.

Wilt je van deze service gebruik maken, vermeld dit dan tijdens uw bestelling in het opmerkingen-veld. Hier kan je ook aangeven welke tekst er eventueel op de kaart moet worden vermeld.

Kadoverpakking
Voor nagenoeg alle geschenken zijn er kado verpakkingen mogelijk
 

 
 
 

     

 
 
 
OVER LIBELLEBESTELLEN.NL
 
Libellebestellen is  een onderdeel van historisch-archief.nl
Gespecialiseerd in tijdgebonden drukwerk, voor designers, musea, department, verzamelaars en iedereen die een leuk vintage kado zoekt.
Contactgegevens:
LibelleBestellen.nl      
T +31 (0)341 - 55 69 69
historisch-archief@libellebestellen.nl

Vestigingsadres:

Nobelstraat 31-7
NL 3846 CE Harderwijk
Foto
KvK-inschrijfnummer: 04035513